Prémium Csodakártya
Mi ez?
A Csodakártya a Prémium Egészségpénztár Kártyájának márkaneve. A Csodakártyán keresztül az alábbi termékek és szolgáltatások vásárolhatók kedvezménnyel:
 • csecsemő és babaápolási cikkek (például: pelenka)
 • gyógyszerek és számos gyógyhatású készítmény,
 • gyógyvizek, kötszerek,
 • optikai termékek, lencsék, szemüvegkeretek, kontaktlencsék,
 • privát orvosi ellátás, pl. nőgyógyászati vagy bőrgyógyászati vizsgálatok, vagy akár őssejt levétel,
 • fogorvosi ellátás, legyen az fogbeültetés vagy fogszabályozás,
 • gyógyászati segédeszközök, például ortopédcipő, térdvédő, lúdtalpbetét.
A Prémium Egészségpénztár PRÉMIUM Családi Kassza szolgáltatásain keresztül tovább bővül a kedvezményes vásárlási lehetőségek köre:
 • gyermek születése, örökbefogadása esetén egyszeri kifizetésre (az egészségszámláról felvehető maximális összeg: 1000000 Ft),
 • CSED, GYED, GYES, GYET ideje alatt jövedelme kiegészítésére,
 • óvodás vagy iskolás gyermek iskoláztatási költségeire (tankönyvre, taneszközre, gyermekruházatra, gyermekenként 2019-ban évi 149 ezer Ft összegig),
 • egyetemi vagy főiskolai hallgató iskoláztatási költségeire (tandíjra, térítési díjra, kollégiumi díjra, tanulóként 2019-ban évi 149ezer Ft-ig),
 • lakáshitelének törlesztőrészletére (22 350 Ft/hó erejéig),
 • idősgondozás költségére (ápolási, gondozási intézet díjára havi 28500 Ft-ig azaz évi 342 ezer Ft-ig).
A kedvezmény mértéke a vásárlás értékének 20%-a, amely adókedvezmény formájában érhető el, az SZJA-előleg erejéig. A kedvezmény maximális értéke 150 000 Ft /év. Ezt a határt a kártyán keresztüli 750 000 Ft értékű vásárlással lehet elérni.
„Csak nálunk!”
Egyedül a Csodakártya nyújtja azt a kényelmi szolgáltatást, hogy nem kell bajlódni a kártya feltöltésével. A Csodakártya összeköthető az Ön bankkártyájával, így onnan - a vásárlás értékével – automatikusan feltöltődik.

Ez nagy könnyebbséget jelent a hagyományos egészségpénztári kártyákhoz képest. A hagyományos kártyák esetében, ha az egészségpénztári kártya mögötti számlán nincs pénz, vagy nem elegendő pénz áll rendelkezésre, akkor a kedvezményes vásárlást el kell halasztani addig, amíg a kártyát készpénzbefizetéssel vagy átutalással fel nem töltik. A kedvezmény kihasználása így nem mindig lehetséges.

A Csodakártya mindig készen áll a vásárlásra, és a feltöltésével sem kell törődni!
Biztonság havi 85 forintért!
A Prémium Egészségpénztár további három olyan szolgáltatást nyújt (egy csomagban), amelyek az Ön pénzügyi biztonságát és egészségének megtartását szolgálják.

Védőháló: 23 kritikus betegség kialakulása esetén (pl.: infarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelések költségét 1 millió Ft-ig.

Várólista: CT, MRI vizsgálatok megszervezését biztosítja 10 napon belül, és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.

Egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetőek el műtétek (pl.: mandulaeltávolítás, epekőműtét) magánellátásban, orvosilag indokolt esetben.

A fenti szolgáltatáscsomag díját minden tagtól automatikusan vonja a Prémium Egészségpénztár negyedévente egy összegben (255 Ft).
Hogyan kapom meg a 20%-os adókedvezményt?
A Prémium Egészségpénztár év elején megküldött igazolása alapján adóbevallásában visszaigényelheti az előző évi egyéni egészségpénztári befizetései 20%-át. A NAV ezután 30 napon belül visszautalja az adókedvezmény összegét az Ön egészségszámlájára. Így a kedvezmény összege újból felhasználható egészségpénztári vásárlásokra.
További információk
 • A Csodakártya elfogadóhelyek száma 8100 országszerte.
 • A Csodakártyát közeli családtagok számára történő vásárláshoz is fel lehet használni.
 • Közeli családtagnak számít: házastárs, élettárs, szülő, örökbefogadó-, mostoha- és nevelőszülő, gyermek, örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermek, nagyszülő, unoka, testvér.
 • Az egészségpénztári tagság költsége évi 120 ezer Ft összegig történő befizetés esetén 6,5%, 120 ezer Ft felett 4,5%. Ugyanakkor, az egyéni befizetésekre 20%-os adókedvezmény vehető igénybe (lásd fent).
 • Vásárláskor az Egészségpénztár 17 ezer szolgáltató partnerének többsége 5-30%-os kedvezményt nyújt.
Szeretné megismerni a részleteket?
Kérjen visszahívást!
Tisztelt Érdeklődő!

A fenti szolgáltatás értékesítését a Hungary Business Zrt. kizárólag saját személyes értékesítőin (tanácsadóin) keresztül végzi!
A szolgáltatás ezért csak a munkatársainkon keresztül hozzáférhető!
Ha szeretné felvenni valamelyik tanácsadónkkal a kapcsolatot, kérjük írjon az [email protected] címünkre, illetve hívja a +36 1 5999-300-as központi telefonszámunkat!