MINDEN, AMI HASZONGÉPJÁRMŰ – EGY HELYEN
A Duna Autó Zrt. a tehergépjárművek szakértője


A Duna Autó Haszongépjármű Centrumban 6 márka modelljeit találhatja meg, professzionális szaktanácsadás segítségével.
A Fiat, Peugeot, Renault, valamint Nissan modelljei mellett a Kamaz tehergépjárművek és a kínai-olasz Giotti Victoria mini-teherautók is szerepelnek a 30 éves óbudai vállalat kínálatában.

Az ügyfeleket dedikált, haszongépjárműre specializálódott kolléga várja, aki egy személyben minden gyártmány esetében információval tud szolgálni. Így nem kell 3-4 kereskedést felkeresnie, minden tájékoztatást megkap egy helyen, amivel időt, és nem utolsó sorban pénzt spórolhat.

A cég szakemberei vállalják a kiválasztott autók felépítményezését is, emellett pedig segítenek a legkedvezőbb finanszírozási és biztosítási ajánlatok kiválasztásában, hogy Ön minél előbb munkára kész járművet kaphasson kézhez. A Kamaz esetében a szerviztevékenységet külső partner biztosítja, míg a többi márka modelljeinek karbantartását, javítását a Duna Autó látja el óbudai telephelyén.

Tekintse meg a Swiss Direct Line Kft. ügyfeleinek nyújtott, egyedülálló kínálatunkat!
KIEMELT, KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK*.
További részletekért kérjük, forduljon értékesítési tanácsadóinkhoz az alábbi űrlapon keresztül!
Jöjjön el, és tesztelje az Ön által kiszemelt modelleket!
Ingyenes visszahívás kérése
(nem kötelező)
Ezen az oldalon a szolgáltatásról adott tájékoztatás nem minősül kötelező ajánlatnak, a változtatás jogát a Swiss Direct Line Kft. és a Duna Auto Zrt. fenntartja.